MEIDÄN MATKOILLA

MIETTEITÄ MATKAILUSTA 

Italialainen rikollisuus on jättänyt jälkensä myös San Marco di Castellabaten vuoristoon. Lenkkipolun varrelta löytyi surullinen rauniohotelli, jonka tarina on kuin elokuvasta.

Kauniiden pitsihuviloiden ja leppoisan tunnelman kesäkaupunki Hanko on koronavoittajia, sillä suomalaismatkailijat rynnistivät sinne jo viime kesänä. Sama tahti näyttää jatkuvat tänä kesänä: kuumimman lomasesongin aikaan kaupungista on vaikea enää löytää vapaata majoitustilaa.

Rondan tietävät ainakin kaikki Asterixia lukeneet. Asterixin ja Obelixin Jaettu kylä -seikkailu on piirretty Rondan maisemiin. Piirrossarjassa kyläläiset taistelevat keskenään, mutta Rondan oikea tarina on mielikuvitussarjaa verisempi. Syvä rotko ja sen pohjalla virtaava joki tarjosivat puolustusedun valloittajilleen – rotkoon on taistelujen...

Tulevana kesänä kannattaa pyörähtää visiitillä Nakkilassa. Moottorikahvila, hotelli Verstas ja Villilän kartano tarjoilevat elämyksiä ja lumoavat intohimolla työhönsä suhtautuvilla yrittäjäpersoonilla.

Suomen hotellitaivaalle syttyi uusi tähti, Hotel Kakola. Entisestä lääninvankilasta on kuoriutunut hurmaava paikka.

Olen aina rakastanut hevosia, noita isoja ja viisaita eläimiä. Hevosten kaikkea toimintaa säätelee itsesäilytysvaisto eli tarve pysyä hengissä. Hevoselle johtajuus on luottamusta ihmisen ja hevosen välillä, selittämätöntä yhteyttä. Tuon yhteyden saavuttaminen on yksi hienoimmista tunteista.