KOKEMUSTA JA INTOHIMOA

MENOA – MATKALLA MUKANA

"Connecting people and business"

Lähes 30 vuoden työkokemus eri yhtiöissä, erilaisissa rooleissa eri puolella maailmaa ovat kasvattaneet Annika Eerolalle laajan verkoston ystäviä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Mikään ei ole hänelle mahdotonta, joskus se vaan vaatii tavallista enemmän ponnisteluja, jotta kaikki saadaan onnistumaan. 

ANNIKA EEROLA +358 50 338 1366 annika.eerola@menoadmc.com


"Saisinko kirjoittaa yrityksesi tarinan?"

Pitkän uran uutistoimittajana, viestintätoimistossa ja markkinointitoimistossa tehnyt Outi Myllymäki on vakuuttunut, että hyvän sisällön arvo kasvaa matkailumarkkinoinnissa. Kun informaatiota tulvii joka tuutista, taitavasti tehdyt tarinat ja persoonalliset nettitekstit erottuvat massasta edukseen. Yhdellä hyvällä jutulla voi saavuttaa monta kanavaa, kun vain osaa tehdä sen oikein. Olenko kartalla? -matkabloggaajana hän on vieraillut lukuisissa matkakohteissa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.

OUTI MYLLYMÄKI +358 50 338 4030  outi.myllymaki@menoadmc.com


"Luonto on matkailun aarreaitta"

Yli 30 vuoden kokemus maailmalta eri matkailukonsepteista, vaellusmatkoista luksusristeilyihin antaa Pekka Virtaselle perspektiiviä matkailun mahdollisuuksista. Luontomatkailun asiantuntija on parhaimmillaan, kun poiketaan rutiineista ja annetaan ajatusten lentää. Hänen erityisalaansa ja intohimona on Afrikka, jossa matkailun haasteet ja mahdollisuudet kulkevat käsi kädessä.

PEKKA VIRTANEN +358 50 404 9501