KOKEMUSTA JA INTOHIMOA

MENOA – MAKES YOUR TRAVEL EASY


"Connecting people and business"

Lähes 30 vuoden työkokemus eri yhtiöissä, erilaisissa rooleissa eri puolella maailmaa ovat kasvattaneet Annika Eerolalle laajan verkoston ystäviä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Mikään ei ole hänelle mahdotonta, joskus se vaan vaatii tavallista enemmän ponnisteluja tai paremman ajoituksen. Annika toimii myös Private Skiesin yksityislentojen maailmassa ja Nordique Luxury Travel -yrityksessä

"Lisää vauhtia ja mahdollisuuksia"

Marjukka Karttunen on pitkän linjan ammattivaikuttaja, kansanedustajanakin toiminut verkostoituja. Hän on tottunut toimimaan nopealla tempolla ja tuntee oikeat tyypit, joita lähestyä asian vauhdittamiseksi. Televisio- ja radiotoimittajana sekä juontajana työskennellyt Marjukka on kokenut esiintyjä, joka osaa hetkessä loihtia positiivisen tunnelman. Siellä missä on Marjukka, on aina iloa ja mahdollisuuksia.

"Kotikenttänä koko maailma"

Vuosien kokemus matkailusta sekä töissä että matkustajana on tuonut Mia Kuusiselle taitoa ratkaista nopeasti käytännön ongelmia ihan missä päin maapalloa tahansa - sujuvasti myös espanjaksi. Mia on järjestelyn ammattilainen, työkokemusta on niin sisällöntuotannosta, tv-kuvauksista ja leffojen kääntämisestä. Hän työskentelee BCD Travelilla, joka operoi ympäri maailmaa.

"Saisinko kirjoittaa yrityksesi tarinan?"

Pitkän uran uutistoimittajana, viestintätoimistossa ja markkinointitoimistossa tehnyt Outi Myllymäki on vakuuttunut, että hyvän sisällön arvo kasvaa matkailumarkkinoinnissa. Kun informaatiota tulvii joka tuutista, taitavasti tehdyt tarinat ja persoonalliset nettitekstit erottuvat massasta edukseen. Yhdellä hyvällä jutulla voi saavuttaa monta kanavaa, kun vain osaa tehdä sen oikein. Olenko kartalla? -matkabloggaajana hän on vieraillut lukuisissa matkakohteissa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.

"Lakipykälät tunteva hallitusammattilainen"

Ville Parpola tuo luovuutta ja ideoita pursuavaan Menoa DMC:n "järjen äänen", sillä hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten teollisuusyritysten lakimiehenä, pienten- ja keskisuurten -yhtiöiden hallitustyöskentelystä ja rahoituksesta. Ennen Parpola Lakiasiaintoimiston perustamista hän on toiminut lakiasiainjohtajana PMJ automec Oyj:ssä, Cencorp Oyj:ssä ja Savcor Group Oy:ssä. Villen oma yritys tarjoaa lakipalveluita erityisesti kotimaisen ja kansainvälisen sopimus- ja yhtiöoikeuden osa-alueilta: www.parpola.eu.

"Luonto on matkailun aarreaitta"

Yli 30 vuoden kokemus maailmalta eri matkailukonsepteista, vaellusmatkoista luksusristeilyihin antaa Pekka Virtaselle perspektiiviä matkailun mahdollisuuksista. Luontomatkailun asiantuntija on parhaimmillaan, kun poiketaan rutiineista ja annetaan ajatusten lentää. Hänen erityisalaansa ja intohimona on Afrikka, jossa matkailun haasteet ja mahdollisuudet kulkevat käsi kädessä.