Matkalla – mutta mihin?

19.11.2020

Olen aina rakastanut hevosia, noita isoja ja viisaita eläimiä. Hevosten kaikkea toimintaa säätelee itsesäilytysvaisto eli tarve pysyä hengissä. Hevoselle johtajuus on luottamusta ihmisen ja hevosen välillä, selittämätöntä yhteyttä. Tuon yhteyden saavuttaminen on yksi hienoimmista tunteista.

Koronan kyllästämänä syksynä on vaikea ennustaa, millainen matkustusmaailma on vuonna 2021. Siksi kannattaakin siirtää katseet mahdollisimman lähelle eli omaan matkailualan yritykseen. Missä ollaan nyt ja mihin on suunta? Onko mahdollisesti jotain, mihin voisi pistää lisää kehittämispaukkuja? Seuraavien kuukausien aikana on hyvää aikaa hioa kuntoon palvelukonseptit, kohderyhmät ja muut markkinoinnin osa-alueet.

Suomen matkailussa on paljon mahdollisuuksia, kunhan ne osaa oikealla lailla hyödyntää ja tehdä yhteistyötä. Pysähdy, kuuntele ja katso asioita uusin silmin. Uskalla ajatella isosti ja verkostoidu oikeiden ihmisten kanssa. Ota oppia onnistujista, mutta tee asioita sinulle sopivalla tavalla. Ole uljaasti omanlainen matkailualan yrittäjä - seuraa tunteitasi!

Annika